Over Clean Force

Clean Force is een schoonmaakbedrijf dat sinds 2009 is gevestigd in Nieuwegein. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf: wij zitten al drie generaties lang in het schoonmaakvak. Het gezicht van Clean Force B.V. is Tom Meerwijk, die al van jongs af aan werkzaam is in de schoonmaakbranche.

Bedrijven en instellingen

Als regionaal schoonmaakbedrijf zijn wij voornamelijk actief in de regio Midden-Nederland. Wij werken exclusief voor bedrijven en instellingen. Wij zijn u graag van dienst bij het dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud van uw kantoorpand of instelling, maar ook leveren wij schoonmaakdiensten aan diverse scholen en aan Verenigingen van Eigenaren. Wij zijn inzetbaar voor de schoonmaak van vrijwel iedere openbare ruimte, en vullen onze schoonmaakdiensten graag verder aan met bijvoorbeeld ongediertebestrijding of huismeestertaken.

Kwaliteit

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als kwalitatief en klantgericht. Wij gaan altijd uit van een goede dienstverlening, waarbij we het eindresultaat en de tevredenheid van de klant voorop stellen. Bovendien vinden wij het belangrijk om duurzaam te werken: wij leiden ons personeel goed op, houden goed contact met u als klant en we gaan bovendien milieuvriendelijk te werk.

Neem contact met ons op